Apeldoorn

bel(055) 720 0850

Deventer

bel(0570) 726 900
Maak direct een afspraak

De kwaliteit van onze zorg gewaarborgd

Kwaliteit bij Voetcomfort

 

Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Hier delen mensen hun ervaringen met de zorg. De website biedt handige informatie die je kunt gebruiken om de zorgverlener te vinden die het best bij je past.
Zorgkaart Nederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland.
Plaats nu een recensie.

 

Beroepsorganisaties


Pedicure

Onze pedicure werkt volgens de richtlijnen van ProVoet en ProCert.

Podotherapie
De kwaliteit van onze podotherapeuten wordt onafhankelijk getoetst door de Nederlandse Vereniging voor Podotherapeuten (NVvP). De NVvP heeft een beroepscode opgesteld en is aangesloten bij Landelijke Klachtencommissie Paramedici Eerste lijn.
Bij registratie wordt bekeken of de podotherapeut voldoet aan de opleidingseisen van de Wet BIG (Beroepen in de individuele Gezondheidszorg). Elke vijf jaar wordt opnieuw beoordeeld of de therapeut beschikt over actuele kennis en ervaring. 

Orthopedisch schoentechniek en elastische kousen
Wij zijn aangesloten bij het SEMH, wat staat voor kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid. De SEMH is een zelfstandige en onafhankelijke organisatie die kwaliteitserkenningen afgeeft aan aanbieders van medische zorg, zoals leveranciers van hulpmiddelenzorg. De kwaliteit wordt jaarlijks getoetst.
Mede omdat wij zijn aangesloten bij het SEMH hebben wij een contract met alle zorgverzekeraars.

 

Klachtenformulieren:

× Stel je vragen via WhatsApp!