Apeldoorn

bel(055) 720 0850

Deventer

bel(0570) 726 900
Maak direct een afspraak

Waarborgen kwaliteit

Zorgkaart

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar. De website biedt u informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past. ZorgkaartNederland is een website van Patiënte federatie Nederland. Plaats nu een recensie.

Beroepsorganisaties

Pedicure
Onze pedicure werkt volgens de richtlijnen van ProVoet en ProCert.

Podotherapie
De kwaliteit van de podotherapeut wordt onafhankelijk getoetst door de Nederlandse Vereniging voor Podotherapeuten (NVvP). De NVvP heeft een beroepscode opgesteld en is aangesloten bij Landelijke Klachtencommissie Paramedici Eerste lijn.

Alle leden van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten worden volgens het Huishoudelijk Reglement eens in de vijf jaar gecontroleerd. Bij een controle onderzoeken twee collega-podotherapeuten of de podotherapeut voldoet aan de gestelde eisen.

Bij registratie wordt bekeken of de podotherapeut voldoet aan de opleidingseisen van de Wet BIG (Beroepen in de individuele Gezondheidszorg). Elke vijf jaar wordt opnieuw beoordeeld of de therapeut beschikt over actuele kennis en ervaring. Als dit volstaat wordt de kwaliteitsregistratie behouden.

Orthopedisch schoentechniek en elastische kousen
Wij zijn aangesloten bij het SEMH wat staat voor kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid. De SEMH is een zelfstandige en onafhankelijke organisatie die kwaliteitserkenningen afgeeft aan aanbieders van medische zorg, zoals leveranciers van hulpmiddelenzorg. Dit wordt jaarlijks getoetst. Mede omdat wij hierbij zijn aangesloten hebben wij met alle zorgverzekeraars een contract.

Klachten?

× Stel uw vragen via WhatsApp!