Apeldoorn

bel(055) 720 0850

Deventer

bel(0570) 726 900
Maak direct een afspraak

Samenwerkende organisaties

Voetcomfort werkt samen met:

Lamers Voetcomfort

Arnhemseweg 119 – Apeldoorn
Telefoon 055 521 3858
Website www.lamersvoetcomfort.com
E-mail info@lamersvoetcomfort.nl

DAKA Sport Apeldoorn

Als het om sportkleding, sportschoenen of wintersport gaat is DAKA dé sportwinkel!

DAKA biedt een ruim assortiment sportkleding en sport hardwaren voor dames, heren en kinderen.
Alles wat je nodig hebt voor sporten als o.a. voetbal, hockey, tennis, wintersport en running shop je bij DAKA.
DAKA heeft een uitgebreid assortiment A-merken zoals Asics, Björn Borg, Napapijri, Adidas, Nike, Air Force en Wilson.

Debby van Rijn – Oefentherapeut

Heb je last van lichamelijke klachten, problemen met bewegen of klachten waar geen medische oorzaak voor te vinden is? Heb je last van aanhoudende pijn? Slaap je slecht, heb je problemen met ademen of ervaar je veel stress? Of loop je vast door een combinatie van verschillende klachten? In mijn praktijk help ik mensen zoals jij om grip op deze klachten te krijgen.

Ik ben Debby van Rijn, oefentherapeut Mensendieck en bedrijfs- en slaapoefentherapeut. Naast algemene oefentherapie ben ik gespecialiseerd in het behandelen van chronische pijnklachten, stressklachten, ademhalings- en slaapproblemen. Oefentherapie Mensendieck is een gedragsveranderingstherapie (houdingsverbetering, verbeteren van beweging, optimaliseren van ademhaling en slaappatroon, leren omgaan met pijn en stress) die gericht is op leefstijlverandering en verminderen van pijnklachten of lichamelijke problemen. Ik probeer met mijn onderzoek tot de kern van het probleem te komen en denk in oplossingen. Bij lichamelijke klachten kijk naar het hele lichaam, van voeten tot kruin, bij de slaapoefentherapie kijk ik naar 24 uur en bij bedrijfsoefentherapie naar het totale plaatje. Zodat je weer grip op je leven en klachten krijgt. Dit begint bij voelen en begrijpen van wat er aan de hand is en vervolgens samen kijken hoe het opgelost kan worden. Op een praktische een haalbare manier.

Loop jij tegen problemen aan in het dagelijks leven? Heb je (vaak) pijn, slaap je slecht of ervaar je veel stress? En wil je de touwtjes terug in eigen handen? Neem gerust contact met mij op via onderstaande link. Want het is zo fijn als je weer goed in je vel zit!

Diëtheek

Pelmolenlaan 17 B – WOERDEN
Telefoon 088 – 425 36 00
Website www.dietheek.com
E-mail klantcontact@dietheek.nl

Ik ben Anouk van der Linden, diëtist bij Diëtheek Deventer-Apeldoorn. Vanaf kinds af aan ben ik altijd geïnteresseerd geweest in voeding en wat het met je lichaam kan doen. In 2018 ben ik afgestudeerd als diëtist en in de ouderenzorg aan het werk gegaan. Hoewel dit ook heel interessant is, begon het na een jaar echter te kriebelen en heb ik een baan gevonden waarbij ik mijn passie kan volgen: mensen helpen met gezonde voeding, zodat ze gaan merken wat voor invloed het heeft op hun lichaam! Mijn adviezen richten zich altijd op zoveel mogelijk gezonde, natuurlijke voeding die aangepast is op de doelen en behoeftes van mijn cliënt. Naast de opleiding tot diëtist heb ik ook een cursus gevolgd tot leefstijlcoach. Ik begeleid cliënten dan ook op andere leefstijlfactoren dan voeding, bijvoorbeeld beweging en ontspanning. Daarnaast heb ik een post-HBO-cursus gevolgd met betrekking tot Allergieën/intoleranties en Diabetes Mellitus type 2. Als diëtist begeleid ik ook mensen met medische klachten, zoals Diabetes Mellitus (type 1 en 2), hoog cholesterol, hoge bloeddruk, COPD, enzovoort.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te zingen, te lezen en sta ik graag in de keuken, zowel om nieuwe gezonde recepten te ontwikkelen als om een lekkere taart te bakken J

Wil jij weten wat er voor jou mogelijk is op het gebied van voeding, neem dan gerust contact op voor een afspraak! Mijn e-mailadres is: a.vanderlinden@dietheek.nl of bel naar: 088-4253600. Ik werk op woensdag van 08.30u tot 17.00u bij Voetcomfort (Fonteinkruid 65).

Academisch Medisch Centrum Deventer

Nico Bolkensteinlaan 1 – Deventer
Telefoon 0570-500940
Website www.huisartsdeventer.nl

Bel ons op (0570) 726 900

Op werkdagen van
maandag t/m vrijdag 08:30-12:00 uur en 13:00-17:00 uur

× Stel je vragen via WhatsApp!