11 maart 2020

Debby van Rijn – Oefentherapeut

Debby Van Rijn – Oefentherapeut

Heb je last van lichamelijke klachten, problemen met bewegen of klachten waar geen medische oorzaak voor te vinden is? Heb je last van aanhoudende pijn? Slaap je slecht, problemen met ademen of ervaar je veel stress? Of loop je vast door een combinatie van verschillende klachten? In mijn praktijk help ik mensen zoals jij om weer grip op deze klachten te krijgen.

Ik ben Debby van Rijn, oefentherapeut Mensendieck en bedrijfs- en slaapoefentherapeut. Naast algemene oefentherapie ben ik gespecialiseerd in het behandelen van chronische pijnklachten, stressklachten, ademhalings- en slaapproblemen. Oefentherapie Mensendieck is een gedragsveranderingstherapie (houdingsverbetering, verbeteren van beweging, optimaliseren van ademhaling en slaappatroon, leren omgaan met pijn en stress) die gericht is op leefstijlverandering en verminderen van pijnklachten of lichamelijke problemen. Ik probeer met mijn onderzoek tot de kern van het probleem te komen en denk in oplossingen. Bij lichamelijke klachten kijk naar het hele lichaam, van voeten tot kruin, bij de slaapoefentherapie kijk ik naar 24 uur en bij bedrijfsoefentherapie naar het totale plaatje. Zodat je weer grip op je leven en klachten krijgt. Dit begint bij voelen en begrijpen van wat er aan de hand is en vervolgens samen kijken hoe het opgelost kan worden. Op een praktische een haalbare manier.

Loop jij tegen problemen aan in het dagelijks leven? Heb je (vaak) pijn, slaap je slecht of ervaar je veel stress? En wil je de touwtjes terug in eigen handen? Neem gerust contact met mij op via onderstaande link. Want het is zo fijn als je weer goed in je vel zit!

www.debbyvanrijn.nl

Vond je dit bericht interessant?

Deel het via onderstaande kanalen!

s.toorneman@voetcomfort.nl
Sabine
Delen:
Whatsapp button