14 december 2017

Vergoeding Podotherapie 2018

Het jaar 2017 is bijna weer voorbij en 2018 staat weer voor de deur.
Alle verzekeringen hebben hun vergoedingen voor volgend jaar weer bekend gemaakt.
Denkt u in 2018 naar de podotherapeut te moeten? Kijk dan bij het afsluiten van uw verzekering goed bij welke aanvullende verzekering u voor vergoeding in aanmerking komt. Een overzicht van wat de vergoedingen per verzekering zijn vindt u via onderstaande link. Vergoedingsoverzicht NVvP

In de meeste gevallen wordt podotherapie vergoed uit de aanvullende verzekering. Alleen wanneer u diabeet bent en een verhoogd risico heeft op wonden , kunnen de kosten uit de basisverzekering betaald worden. In beide gevallen geldt, dat u hier geen eigen risico over hoeft te betalen.

Let bij de aanvullende verzekering ook op wat er precies bij staat: indien u bijvoorbeeld de pedicure vergoed krijgt vanuit de aanvullende polis, dan kan het zijn dat dit uit het zelfde stukje van de aanvullende verzekering komt. In dat geval zult u minder vergoed krijgen. Maar daarnaast is het ook goed om de kosten van het aanvullende pakket af te wegen tegen de vergoedingen. Kortom: het is een rekensom, die individueel gemaakt moet worden.

Vergoeding Podotherapie 2018

Vond je dit bericht interessant?

Deel het via onderstaande kanalen!

s.toorneman@voetcomfort.nl
Sabine
Delen:
Whatsapp button