Apeldoorn

bel(055) 720 0850

Deventer

bel(0570) 726 900
Maak direct een afspraak

Zo kan het dus ook! Van klassieke schoen naar hippe sneaker..

Bekijk overzicht

20 juli 2021

De afgelopen jaren zien we in het straatbeeld een verandering van het dragen van klassieke schoenen naar het meer dragen van sportschoenen/sneakers.

Dit fenomeen is overgewaaid van Amerika naar de Europese landen. Tot een aantal jaren geleden was het normaal dat heren onder een pak een klassiek brogue model schoen droegen en dames droegen bij een mantelpak pumps.

Tegenwoordig is dit anders, sneakers kun je overal bij dragen. Het klassieke beeld heeft ruimte gemaakt voor een hedendaagse sneakers en is alom geaccepteerd bij welke outfit dan ook.

Ook wij als orthopedisch schoenbedrijf  hebben deze omzwaai gemaakt. In plaats van de klassieke zwarte, bruine en grijze conservatieve modellen is Voetcomfort zich de afgelopen jaren steeds meer gaan richten op sneakermodellen in alle kleuren en mogelijkheden. Ook de  materialen van onderwerken (zolen) zijn de afgelopen jaren in hardheden (shorewaarde) flink veranderd, van harde stevige materialen naar zachtere, verende materialen waardoor het gewicht van de schoenen lichter is geworden en de schoenen veel soepeler zijn!

De cliënten kunnen zelf het model en de kleur van de modellen bepalen en de zachtheid van het voetbed en onderwerk bespreek je met de schoenmaker. Dit geeft een andere dimensie aan het lopen, meer comfortgericht en acceptatie van de voetvorm.

Onze leersoorten zijn zachter en flexibeler en in bijna alle kleuren zijn te leveren. Kijk op onze website of op de volgende website naar onze modellen.

Doordat schoenen veel lichter van gewicht zijn, geeft dit meer comfort bij het dragen. Dit komt ten goede van onze cliënten die te maken hebben met bijvoorbeeld diabetische mellitus, polyneuropathie of reuma.

We merken dat onze cliënten de schoenen goed dragen waardoor zij langer bewegen en een betere conditie onderhouden. En dit is natuurlijk weer een mooi resultaat in de preventieve zorg om mensen langer mobiel te houden.

× Stel je vragen via WhatsApp!