3 oktober 2018

Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland

Uiteraard probeer je als zorgverlener je werk zo goed mogelijk te doen. Zo volgen we bijvoorbeeld nascholingen om onze kennis op peil te houden en hebben we als podotherapeuten ook regelmatig overleg; niet alleen binnen onze praktijk, maar ook regionaal. Daarnaast hebben we een duidelijke visie over wat wij als praktijk willen en dat is:

De beste voetzorg in de regio leveren, een praktijk zijn waar mensen naar toe komen voor aandacht, kwaliteit en betaalbare zorg waarop je niet lang hoeft te wachten.

Toch wilt u als klant weten waar u aan toe bent, als u een afspraak met ons maakt. Of wij ook daadwerkelijk waar kunnen maken wat we willen… U leest de website eens goed door en Googelt uw klacht, om goed beslagen ten ijs te komen. Een van de websites die u daarin ook kan helpen is ZorgkaartNederland. Op deze website staan ervaringen geschreven door mensen, waardoor u een ervaring leest die niet beïnvloed kan worden door de zorgverleners.

Zoals ZorgkaartNederland zelf al zegt: ze zijn de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. De website biedt u informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland.

Op deze manier geeft ZorgkaartNederland openheid in de zorg, maar het zorgt er tevens voor dat wij als zorgaanbieders ook kunnen zien waar onze verbeterpunten liggen.

Voor Patiëntenfederatie Nederland is ZorgkaartNederland een manier om patiënten een stem en daarmee ook invloed te geven. Want in de zorg gaat het om u, of u nou vaak of af en toe bij een zorgverlener komt.

Help mee en schrijf ook een waardering over ons en uw andere zorgaanbieders.

Vond je dit bericht interessant?

Deel het via onderstaande kanalen!

s.toorneman@voetcomfort.nl
Sabine
Delen:
Whatsapp button