Apeldoorn

bel(055) 720 0850

Deventer

bel(0570) 726 900
Maak direct een afspraak

Online zolen bestellen

Team Voetcomfort staat voor je klaar! 

Zolen bestellen
Wij bieden je graag de mogelijkheid om online zolen bij ons te bestellen. Heb je op dit moment zolen bij ons en zijn ze aan vervanging toe of wil je graag een extra paar hebben dan kan dat nu heel gemakkelijk via onderstaand formulier.

Het hebben van een tweede paar kan erg handig zijn, omdat je niet steeds je zolen hoeft te wisselen tussen bijvoorbeeld je werkschoenen en je normale schoenen. Daarnaast slijten je zolen ook minder hard omdat ze minder gewisseld worden tussen schoenen en je niet volledig op één paar loopt. 

Wij adviseren je om alleen gebruik te maken van deze service wanneer je niet langer dan twee jaar voor het laatst bij ons in de praktijk bent geweest. In de tussentijd kan er namelijk veel veranderen aan de voet waardoor mogelijk het nieuwe paar niet naar wens is. Dit willen we uiteraard graag voorkomen. 

Kosten
Een extra paar zolen kost €156 en dit is inclusief BTW en eventuele verzendkosten. Heb je in de afgelopen 3 maanden al een paar zolen van ons gekregen? Dan betaal je slechts €99,50 voor een extra paar. 

Het onderzoek, de therapie en de behandeling van de podotherapeut worden veelal vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Heb je diabetes? Dan is onder bepaalde voorwaarden vergoeding vanuit je basisverzekering mogelijk. Raadpleeg je verzekeraar voor meer informatie over vergoedingen of kijk op:  www.podotherapie.nl/vergoedingenoverzicht.

Invullen formulier
Nadat je onderstaand formulier hebt ingevuld neemt je eigen podotherapeut zo snel mogelijk contact met je op om je bestelling door te nemen. We plannen tijdens dit gesprek gelijk een aflevermoment in om bijvoorbeeld de zolen aan huis te leveren of te versturen per post. Nadat we alles met je hebben afgestemd gaan we de zolen maken.

Ik geef Voetcomfort toestemming mijn gegevens op te slaan. Onze Privacy Policy kunt u hier raadplegen.

× Stel uw vragen via WhatsApp!