Apeldoorn

bel(055) 720 0850

Deventer

bel(0570) 726 900
Maak direct een afspraak

Sandalinos, op maat gemaakte slippers en sandalen

Sandalinos slippers & sandalen bij Voetcomfort

Lopen jouw gewone slippers niet lekker?
Veroorzaken ze pijnklachten of is de pasvorm niet goed?
Kies dan voor Sandalinos, de perfect op jouw voeten afgestemde therapeutische slippers én sandalen!

Voetbed
Het voetbed is vergelijkbaar met de podotherapeutische zolen in je schoenen. De podotherapeut past in het voetbed de correctie en drukverdeling toe die jouw voet nodig heeft. Het voetbed is gemaakt van een dempend materiaal en biedt veel comfort. Bij afwijkende voetvormen is het mogelijk om een individueel voetbed te vervaardigen.

Schacht
De schacht van de slippers en sandalen is gemaakt van leder en wordt om de voet afgepast. Hierdoor worden eventuele gevoelige plaatsen, drukplekken en knokkels vrij gelegd. Bij afwijkende voetvormen is het mogelijk om een individuele maatwerk schacht te vervaardigen.

Ruime keuze
Het unieke van Sandalinos is dat JIJ het uiterlijk van je slippers of sandalen bepaalt. Je kunt kiezen uit heel veel modieuze leersoorten en kleuren. Bekijk hier onze modellen.

Vergoeding
Jouw Sandalinos slippers of sandalen worden waarschijnlijk door je aanvullende verzekering vergoed wanneer podotherapeutische zolen voorgeschreven zijn. Raadpleeg voor de zekerheid je zorgverzekeraar of kijk op: https://www.podotherapie.nl/vergoedingen.

Zie jij Sandalinos wel zitten?
Maak dan een afspraak bij Voetcomfort!

× Stel je vragen via WhatsApp!