Apeldoorn

bel(055) 720 0850

Deventer

bel(0570) 726 900
Maak direct een afspraak

Podotherapeut Deventer

Voetcomfort biedt sinds 2013 podotherapie in Deventer. Voor ons staat de klant centraal. Vanuit persoonlijke aandacht, kwaliteit en service werken wij samen met jou om voor jouw klacht de passende oplossing te vinden. Voetcomfort onderscheidt zich als podotherapeut Deventer door de aanwezigheid van specialisten intern, zodat je gemakkelijk doorverwezen kunt worden voor de klacht. Daarnaast werken wij nauw samen met externe specialisten zoals fysiotherapeuten, huisartsen en artsen van het Deventer Ziekenhuis en het Gelre Ziekenhuis. Door deze samenwerkingen kunnen wij de beste oplossing voor jou bieden. 

Bij welke klachten staat Voetcomfort podotherapeut Deventer jou bij?

Voetcomfort podotherapeut Deventer kan jou helpen met verschillende klachten dan wel aandoeningen. Heb je last van klachten aan jouw enkel, knie, heup of rug ten gevolge van een afwijkend looppatroon? Heb je huid- of nagelproblemen, zoals overmatig eelt, likdoorns of schimmelnagels? Of heb je last van een standsafwijking van jouw tenen en voeten? Aarzel dan niet. Wij staan voor je klaar om jouw klachten te verhelpen. Tevens kunnen wij helpen met speciale vormen van podotherapie. Voetcomfort kan jou ondersteunen bij sportpodotherapie, diabetespodotherapie en kinderpodotherapie. Mocht je twijfelen over jouw klacht of aandoening en hier wat meer over willen weten, neem dan gerust contact op met onze specialisten. Zij staan jou graag te woord om jouw vragen of twijfels te beantwoorden.

Wat zijn de behandelmogelijkheden bij podotherapeut Deventer?

Naar aanleiding van jouw klachten en het onderzoek zal er een behandelplan opgesteld worden. Podotherapeut Deventer biedt een verscheidenheid aan behandelingen voor jouw klachten aan:

  • Podotherapeutische zolen
  • Teenstukje (orthese)
  • Nagelbeugel (orthonyxie)
  • Instrumentele behandeling
  • Wondbehandeling
  • Vilttherapie
  • Taping
  • Advies of doorverwijzing

Op basis van jouw klachten en het behandelplan zullen onze podotherapeuten jou helpen met de behandeling op maat. Wij werken nauw samen met andere specialisten binnen Voetcomfort en artsen buiten Voetcomfort. Daarom ben je verzekerd van de behandeling op maat voor jouw klachten. Meer informatie over de behandelmogelijkheden van podotherapeut Deventer lees je hier.

Tarieven en vergoedingen

Voor de tarieven hanteren wij verschillende prijzen voor nieuwe patiënten en bestaande patiënten. Op basis van één van de bovenstaande behandelingen zijn onze prijzen bepaald. Een overzicht van de prijzen tref je hier.

Er is geen doorverwijzing nodig voor een afspraak met een podotherapeut. Veelal wordt het traject bij de podotherapeut Deventer vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Mocht je diabetes hebben, dan wordt het in een enkel geval zelfs vanuit de basisverzekering vergoed. Het vergoedingenoverzicht geeft jou een duidelijk beeld van de mogelijke vergoeding.

Contact

Zijn er nog onbeantwoorde vragen over de mogelijkheden, of wil je graag een afspraak maken met onze specialisten, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar met advies en voor jouw vragen.

× Stel je vragen via WhatsApp!