Apeldoorn

bel(055) 720 0850

Deventer

bel(0570) 726 900
Maak direct een afspraak

Podotherapie in het algemeen

Wat is podotherapie

Klachten (aan rug,benen, heup knie voet) die voortkomen uit een afwijkend functioneren van de voet en/of het looppatroon worden door onze podotherapeuten behandeld. Kijk hier wat veel voorkomende klachten zijn en met welke klachten wij u kunnen helpen.

Onderzoek

Onze podotherapeut start met een onderzoek naar de oorzaak van uw klachten. Dit neemt ongeveer een uur in beslag. Daaruit stellen wij een eerste differentiaal/voorlopig diagnose. Hoe deze diagnose exact verloopt leest u hier.

Behandelmogelijkheden

Op dit moment bieden wij 7 verschillende behandelmogelijkheden aan om te zorgen dat u zich weer makkelijker kunt voortbewegen.

Sandalinos

Heeft u problemen met het dragen van slippers, pijnklachten of problemen met de pasvorm? De Sandalinos biedt hiervoor de oplossing. En u bepaalt zelf hoe hij eruit komt te zien.

Sportpodotherapie

Als sporter stel je hoge eisen aan je lichaam. Maar soms ontstaan er klachten aan voeten, benen, knieën, heup of rug die het sporten belemmeren of onmogelijk maken. Onze sportpodotherapeut kan je hierbij helpen.

Onze podotherapeuten

Wil je meer weten over onze podotherapeuten? Klik dan op de volgende link: Meer informatie.

Tarieven en vergoedingen

Hier vindt u een overzicht voor u als nieuwe, of bestaande patiënt. De vergoedingen voor de podotherapie zijn per zorgverzekering en per aanvullende polis verschillend. Podotherapie wordt normaal gesproken vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Hier vindt u een overzicht per zorgverzekeraar.

× Stel je vragen via WhatsApp!