Apeldoorn

bel(055) 720 0850

Deventer

bel(0570) 726 900
Maak direct een afspraak

Maak kennis met onze podotherapeuten

De podotherapeuten van Voetcomfort

 

______________________________________________________________________________

Onze podotherapeutenJeroen Mulder

Geboren in Apeldoorn en in 2004 verhuisd naar Terwolde. ‘Daar woon ik nog steeds met veel plezier. Ik voetbal bij de plaatselijke sportvereniging. Vanaf 1 september 2019 ben ik werkzaam als podotherapeut bij Voetcomfort. Na een verkeerde studiekeuze (bank- en verzekeringswezen) ben ik gestart met de opleiding podotherapie. De combinatie van het behandelen van patiënten en het vervaardigen van hulpmiddelen spreekt mij het meest aan. Binnen Voetcomfort beschikken we over een uniek concept waarbij een groot aantal disciplines op het gebied van voetzorg onder één dak te vinden zijn. Hierdoor kunnen we in bijna alle gevallen een oplossing op maat bieden. Ik zie er naar uit om samen met mijn collega’s jou de best mogelijke voetzorg te bieden.’

Kirsten van NieropKirsten van Nierop

Geboren, getogen en wonend in Enschede. ‘Daar heb ik ook mijn opleiding tot podotherapeut gevolgd, aan hogeschool Saxion. Podotherapie is echt mijn vak omdat ik het leuk vind om met mensen te werken, samen na te denken over oplossingen en met mijn handen te werken.
Vanaf januari 2020 ben ik werkzaam bij Voetcomfort als podotherapeut. Omdat wij hier met meerdere disciplines werken zijn onze lijnen kort waardoor wij snel een passende oplossing kunnen vinden voor jouw klachten. Dat vind ik dan ook het leukste aan mijn werk, patiënten terugzien met een lach op hun gezicht omdat de klachten verdwenen zijn.

nagehan-aydinNagehan Aydin

Geboren en getogen in Almelo. Dat is waar ik nog steeds met alle plezier woon. Vanaf 1 december 2020 ben ik werkzaam als podotherapeut bij Voetcomfort. Na de HAVO heb ik gekozen om de opleiding podotherapie te gaan volgen aan de Saxion hogeschool in Enschede. Het leukste van mijn vak vind ik dat je het creatieve en technologische/innovatieve gedeelte kan combineren met het patiëntencontact. Mijn doel is om de hulpvraag van de patiënt zo goed mogelijk te beantwoorden en hem/haar met een goed gevoel de praktijk te laten verlaten. Door de diversiteit van taken als podotherapeut blijft het altijd uitdagend en is geen patiënt hetzelfde voor mij. Bij Voetcomfort kunnen we met meerdere disciplines onder één dak ervoor zorgen dat we de best passende oplossing kunnen vinden samen met jou!

× Stel je vragen via WhatsApp!