Apeldoorn

bel(055) 720 0850

Deventer

bel(0570) 726 900
Maak direct een afspraak

Maak kennis met onze podotherapeuten

De podotherapeuten van Voetcomfort

 

______________________________________________________________________________

Onze podotherapeutenJeroen Mulder

Geboren in Apeldoorn en in 2004 verhuisd naar Terwolde. ‘Daar woon ik nog steeds met veel plezier. Ik voetbal bij de plaatselijke sportvereniging. Vanaf 1 september 2019 ben ik werkzaam als podotherapeut bij Voetcomfort. Na een verkeerde studiekeuze (bank- en verzekeringswezen) ben ik gestart met de opleiding podotherapie. De combinatie van het behandelen van patiënten en het vervaardigen van hulpmiddelen spreekt mij het meest aan. Binnen Voetcomfort beschikken we over een uniek concept waarbij een groot aantal disciplines op het gebied van voetzorg onder één dak te vinden zijn. Hierdoor kunnen we in bijna alle gevallen een oplossing op maat bieden. Ik zie er naar uit om samen met mijn collega’s jou de best mogelijke voetzorg te bieden.’

______________________________________________________________________________

Lian Brinkman

Geboren en getogen in Harfsen, waar ik fijn kan wonen. Vanaf 1 mei 2021 ben ik als podotherapeut werkzaam bij Voetcomfort. Na mijn opleiding tot podotherapeut afgerond te hebben ben ik de afgelopen 3 jaar werkzaam geweest als podotherapeut bij een andere praktijk. Hier heb ik mijn passie voor het vak vergroot. De veelzijdigheid die de behandelingen bevat binnen de podotherapie vind ik leuk en daagt mij uit. Geen voet is hetzelfde, dus alle behandelingen, therapieën en hulpmiddelen zijn verschillend van elkaar. Binnen Voetcomfort zijn meerdere disciplines op het gebied van (voet)zorg gevestigd, wat het gemakkelijker maakt om voor de patiënt passende zorg te leveren. Ik kijk er naar uit om jou de best mogelijke zorg te bieden op het gebied van voetzorg.

___

Lucas

Lucas Hoeksma

Geboren in Deventer waar ik nog steeds heel fijn woon samen met mijn gezin. Het vak podotherapie voer ik met veel plezier en passie uit. Daarnaast mag ik in mijn vrije tijd graag koken en muziek maken. Sinds augustus 2021 ben ik werkzaam bij Voetcomfort. Na de opleiding podotherapie heb ik 5 jaar gewerkt bij een andere praktijk. Hierbij ben ik werkzaam geweest binnen meerdere locaties en settingen. Gedurende deze tijd heb ik mezelf ontwikkeld als podotherapeut en is mijn liefde voor het vak gegroeid. Het is ontzettend mooi dat je vanuit een voetstand meerdere lichamelijke klachten kunt verhelpen. Uiteindelijk ben ik weer in mij geboortestad terecht gekomen en mag ik werken bij Voetcomfort. Een bedrijf dat specialistische voetzorg op maat biedt met meerdere disciplines onder een dak. Deze werkwijze spreekt mij erg aan gezien hierdoor een breder behandelspectrum wordt gecreëerd. U bent welkom bij mij met al uw voet- of voet gerelateerde klachten!

× Stel je vragen via WhatsApp!