(0570) 726 900

Maak kennis met onze podotherapeuten

Yolande ter Weeme

Geboren en getogen in Lochem. Na de HAVO ben ik de opleiding podotherapie gaan volgen aan de Saxion Hogeschool te Enschede. Mensen een prettig gevoel geven bij de behandeling, de best mogelijke zorg leveren en tevreden de deur uit te laten gaan is mijn passie. De combinatie van patiƫntcontact, oplossingsgericht zijn en het vervaardigen van therapieƫn maakt podotherapie helemaal mijn vak. Na afgestudeerd te zijn heb ik 2 jaar ervaring opgedaan als podotherapeut. Nu is het mijn uitdaging om samen met de orthopedisch schoenmakers te kijken naar de beste oplossing voor uw voeten. Ik zie er naar uit u in mijn praktijk te mogen ontmoeten.

 

Angela Hendriks

Angela Hendriks

Ik ben 25 jaar oud en geboren en getogen in Apeldoorn. In 2013 heb ik mijn opleiding tot podotherapie afgerond aan Saxion Hogeschool te Enschede. Hierna ben ik met veel plezier het werkveld in gegaan. In 2017 heb ik de opleiding tot sportpodotherapeut op Fontys Hogeschool te Eindhoven afgerond.
Mijn interesse ligt in het omgaan met mensen en het oplossen van hun voet gerelateerde klachten. Ik haal veel voldoening uit het weer goed in bewegen krijgen van mensen.
Het is mijn passie om klachten, gerelateerd aan hardlopen en wielrennen te voorkomen en te verhelpen.