Apeldoorn

bel(055) 720 0850

Deventer

bel(0570) 726 900
Maak direct een afspraak

Online zolen bestellen

Online zolen bestellen bij Voetcomfort

Heb je podotherapeutische zolen van ons? En zijn deze zolen aan vervanging toe of wil je graag een extra paar? Bestel ze nu gemakkelijk online via onderstaand formulier.

Een extra paar podotherapeutische zolen
Het hebben van een tweede paar zolen kan erg handig zijn. Je hoeft niet steeds je zolen te wisselen tussen bijvoorbeeld je werkschoenen en je gewone schoenen. Daarnaast slijten je zolen minder snel, omdat ze minder vaak gewisseld worden en je niet volledig op één paar loopt. 

Advies
Wij adviseren je om alleen gebruik te maken van deze service als je niet langer dan twee jaar geleden voor het laatst bij ons in de praktijk bent geweest. In de tussentijd kan er namelijk veel veranderen aan je voet, waardoor het nieuwe paar mogelijk niet meer naar wens is. Dit willen we uiteraard graag voorkomen. 

Kosten
Een extra paar zolen kost € 170,50. Dit is inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Heb je in de afgelopen 3 maanden een paar zolen van ons ontvangen? Dan betaal je slechts € 119,50 voor een extra paar. 

Vergoedingen
Het onderzoek, de therapie en de behandeling van de podotherapeut worden veelal vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Heb je diabetes? Dan is onder bepaalde voorwaarden vergoeding vanuit je basisverzekering mogelijk. Raadpleeg je verzekeraar voor meer informatie over vergoedingen of kijk op:  www.podotherapie.nl/vergoedingenoverzicht.

Invullen formulier
Wil jij een paar extra podotherapeutische zolen bestellen? Vul dan onderstaand formulier in. Jouw podotherapeut neemt zo snel mogelijk contact met je op om je bestelling door te nemen. We plannen tijdens dit gesprek meteen een moment in om de zolen op te komen halen. Nadat we alles met je hebben afgestemd gaan we de zolen maken.

    Ik geef Voetcomfort toestemming mijn gegevens op te slaan. Onze Privacy Policy kunt u hier raadplegen.

    × Stel je vragen via WhatsApp!