Apeldoorn

bel(055) 720 0850

Deventer

bel(0570) 726 900
Maak direct een afspraak

Behandelmogelijkheden

Welkom bij de schoonheidsspecialist van Voetcomfort

Heel verrassend misschien, maar vanaf heden bieden wij diverse behandelingen van onze schoonheidsspecialiste aan. Net even dat stukje extra dat het verschil maakt.

Denk aan vervelende beharing op armen, benen, voeten en gezicht. Meer gezichtsuitdrukking door goed verzorgde en gemodelleerde wenkbrauwen. Wimpers en wenkbrauwen die gezien mogen worden!

Harsen

Een methode van ontharing die ervoor zorgt dat de haartjes in zijn geheel, dus inclusief de haarwortel, worden verwijderd. Het voordeel hiervan is dat de haartjes minder snel, in mindere mate en minder stug terugkomen. Dit in tegenstelling tot het scheren met een scheermes of tondeuse. De haartjes blijven 3 tot 6 weken weg. Na het harsen brengen wij een verkoelende gel aan.

Let op!  Voor het beste resultaat dienen de haartjes op de dag van afspraak een lengte te hebben van 0,5 tot 1 cm. Dus het beste is om 1 à 2 weken voor de behandeling niet meer te scheren. Om te voorkomen dat de hars zich niet goed kan hechten op de huid wordt verzocht om op de dag voor de afspraak geen bodymilk of crème meer op de huid aan te brengen.

Wenkbrauwen harsen/epileren

Een paar goed gemodelleerde wenkbrauwen zorgen voor meer gezichtsuitdrukking. Dit kan van strakke lijnen tot zachte vormgeving. De methode die tegenwoordig veel wordt toegepast is modelleren met behulp van hars. Het gaat een stuk sneller dan epileren en wordt als prettiger ervaren.

Verven wimpers en wenkbrauwen

Met speciale producten verven wij jouw wimpers en/of wenkbrauwen. Wij kijken samen welke kleur het beste bij jou past. De verf blijft 3 tot 6 weken zitten. Het benadrukt de haartjes in hun volle lengte. Je kunt er mee douchen en zwemmen, ideaal dus voor vakantie.