Apeldoorn

bel(055) 720 0850

Deventer

bel(0570) 726 900
Maak direct een afspraak

Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen bij Voetcomfort


Welkom bij de schoonheidsspecialist van Voetcomfort
Je verwacht het misschien niet direct… Maar bij Voetcomfort kun je óók terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen! Voor het verwijderen van die vervelende beharing op armen, benen, voeten en gezicht bijvoorbeeld. Of voor een mooiere gezichtsuitdrukking door goed verzorgde en gemodelleerde wenkbrauwen en wimpers. Onze ervaren schoonheidsspecialist biedt jou graag nét dat beetje extra!

Harsen
Harsen is een manier van ontharen waarbij de ongewenste haren met wortel en al worden verwijderd. Het voordeel van harsen ten opzichte van andere ontharingsmethodes is dat de haartjes minder snel, in mindere mate en minder stug terugkomen. Na het harsen brengen we een verkoelende gel aan. De haartjes blijven 3 tot 6 weken weg.
Voor het beste resultaat dienen de haartjes op de dag van afspraak een lengte te hebben van 0,5 tot 1 cm. Aangeraden wordt dus om 1 à 2 weken voor de behandeling niet meer te scheren. Om te voorkomen dat de hars zich niet goed kan hechten mag op dag voor de afspraak géén bodymilk of crème op de te ontharen huid worden aangebracht.

Wenkbrauwen harsen/epileren
Goed gemodelleerde wenkbrauwen zorgen voor een mooie en sprekende gezichtsuitdrukking. Van strakke lijnen tot een zachte vormgeving; alles is mogelijk! Tegenwoordig worden wenkbrauwen vaak gemodelleerd met behulp van hars. Het gaat een stuk sneller dan epileren en het wordt door de meeste mensen als prettiger ervaren.

Wenkbrauwen en wimpers verven
Het verven van wimpers en wenkbrauwen is een uitkomst voor mensen met lichte wenkbrauw- en wimperhaartjes. Maar ook voor mensen die ‘s morgens geen zin hebben om met make-up in de weer te gaan. Zelfs wanneer je een donkere haarkleur hebt, kan een gedeelte van je wimpers of wenkbrauwen onzichtbaar zijn en kan een verfbeurt je blik nog intenser maken. Bovendien hoef je je nooit meer zorgen te maken over make-up die uitloopt tijdens het sporten of in de regen. Ideaal dus! De verf blijft 3 tot 6 weken zitten en zorgt voor een mooie sprekende oogopslag.

× Stel je vragen via WhatsApp!