(0570) 726 900

Vacature Medisch Pedicure

Pak jij deze kans om je te ontwikkelen in ons multidisciplinair team?

Medisch pedicure
In verband met uitbreiding van ons team is Voetcomfort op zoek naar een medisch pedicure. Samen met je collega’s sta je voor het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit zorg in ons loop- en beweegcentrum. Contractvorm en uren in overleg.

Bij de functie hoort een leuke mix van werkzaamheden:

  • Het zelfstandig uitvoeren van behandelingen in moderne behandelruimte
  • Het zelfstandig opstellen en navolgen van behandelplannen.
  • Het bereiken en informeren van je doelgroep via multimedia.
  • Samen met je collega’s voorop lopen in het verwerven en delen van kennis.

Jouw profiel
Kansen zien is kansen benutten is jouw credo en jouw agenda is dan ook altijd gevuld met de meest uiteenlopende afspraken. Je bent positief ingesteld, communicatief sterk en werkt graag en goed samen. Je vindt het leuk om mee te werken en denken in het continue verbeteren van alle producten en processen op je werk. Daarnaast bezit je een gezonde dosis humor en ben je woonachtig in de regio Deventer.

Ervaring als gediplomeerd medisch pedicure is gewenst, maar zit je in de eindfase van jouw opleiding tot medisch pedicure dan kun je ook zeker op deze vacature reageren.

Ons aanbod

  • Dé kans om je te ontwikkelen in een multidisciplinair team
  • Contractvorm en uren in overleg
  • Werken in een klein gezellig team
  • Informele werksfeer

Over ons
Voetcomfort is een klantgerichte, flexibele en jonge onderneming dat een totaalconcept aan voetzorg levert. Kwaliteitsgericht werken en persoonlijke aandacht voor zowel klanten als medewerkers staan centraal binnen Voetcomfort. Zoek jij de uitdaging in een jong ondernemend bedrijf en help jij ons graag mee verder te bouwen naar de toekomst?
Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en cv inclusief foto. Deze mag je sturen naar sabine@voetcomfort.nl. Heb je vragen of wil je meer weten over ons bedrijf? Kijk dan op www.voetcomfort.nl of neem contact op met Sabine Toorneman T. 0570-726900.