(0570) 726 900

Vacature TEK-consulent / Bandagist

TEK-consulent / Bandagist bij Voetcomfort 12-20 uur per week

In verband met uitbreiding van ons team is Voetcomfort op zoek naar een TEK-consulent / Bandagist. Samen met je collega’s sta je voor het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit zorg in ons loop- en beweegcentrum.

Jouw profiel
Als gediplomeerd TEK-consulent ga je aan het werk om samen met je gemotiveerde collega’s de bewoners van Deventer en omgeving in beweging te krijgen en houden. Samen met je collega’s bewerk je de markt en kom je iedere keer met nieuwe ideeën om de dienstverlening te optimaliseren. Je adviseert je cliënten zelfstandig en bent verantwoordelijk voor het hele proces: van aanmeten tot nazorg. Hierbij horen automatisch ook administratieve taken.

Ons aanbod

  • Jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Werken in een klein gezellig team
  • Informele werksfeer
  • 12/20 -urige werkweek

Over ons
Voetcomfort is een klantgerichte, flexibele en jonge onderneming dat een totaalconcept aan voetzorg levert. Kwaliteitsgericht werken en persoonlijke aandacht voor zowel klanten als medewerkers staan centraal binnen Voetcomfort. Zoek jij de uitdaging in een jong ondernemend bedrijf en help jij ons graag mee verder te bouwen naar de toekomst?
Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en cv inclusief foto. Deze mag je sturen naar sabine@voetcomfort.nl. Heb je vragen of wil je meer weten over ons bedrijf? Kijk dan op www.voetcomfort.nl of neem contact op met Sabine Toorneman T. 0570-726900.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.