3 april 2020

CORONA UPDATE

Corona Update | Team Voetcomfort Veilig En Samen Sterk |

Omdat (vitale) voetzorg van groot belang is en om de huisartsen en ziekenhuizen zo goed mogelijk te ontlasten zijn wij ons pand en onze processen zo aan het inrichten dat je veilig bij ons geholpen kan worden.

Omdat we geven om jouw gezondheid en om de gezondheid van onze collega’s zijn onze behandelruimtes zo ingericht dat veilig gewerkt kan worden. We werken met op maat gemaakte spatschermen en beschermingsmiddelen. We zorgen er door goed plannen voor dat er zo min mogelijk mensen tegelijk in ons pand aanwezig zijn. Daarnaast werken we bijvoorbeeld aan de routing in ons bedrijf zodat je door een andere deur binnenkomt en weer naar buitengaat.

Uiteraard volgen we ook alle de richtlijnen gesteld door de overheid, RIVM en GGD.

Als je klachten hebt (neusverkouden, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging/koorts) verzoeken we je niet te komen. Bel ons even, dan verzetten we je afspraak kosteloos. Staat er een afspraak voor je gepland en ben je gezond, dan  bellen we je binnenkort om de dag en het tijdstip af te stemmen.

We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.30 en 12.30 uur en tijdens kantoortijden via ons vertrouwde mailadres info@voetcomfort.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Mochten er extra maatregelen komen vanuit de overheid of landelijke beroepsverenigingen dan plaatsen we een update op de website.

Blijf gezond en zorg voor elkaar!

Team Voetcomfort

Vond je dit bericht interessant?

Deel het via onderstaande kanalen!

s.toorneman@voetcomfort.nl
Sabine
Delen:
Whatsapp button