Wij zijn Voetcomfort

Al ruim 10 jaar zetten wij ons in voor kwalitatieve voetzorg. Als echt familiebedrijf vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons gehoord, gezien en gewaardeerd voelt. Een gerustgestelde klant die met opgeheven hoofd de deur weer uitgaat – dat is voor ons goud waard!

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Patiëntenfederatie Nederland Voetcomfort Deventer is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Revieuws""

4.8 22 Google-reviews

Sterren Sterren

Leer ons team kennen

Team Voetcomfort staat voor je klaar! Onze specialisten zijn gecertificeerd en zorgen voor persoonlijke aandacht. Samen zorgen we dat jij weer comfortabel en pijnvrij door het leven kunt.

Arrow Volgende Arrow Volgende
Sabin

Sabin Ott

Medewerker planbureau
Rianne

Rianne Peters

Medewerker planbureau
Patty Surink

Patty Surink

Medewerker planbureau
Maaike

Maaike Velner

Medisch pedicure
Ivanka Witteveen

Ivanka Witteveen

Hoofd administratie
Guus

Guus

Bedrijfshond
Esther

Esther Hoogenboom

Interieurverzorgster
Annet

Annet Nieuwenhof

Medewerker planbureau
Sabine

Sabine Toorneman

Bedrijfsmanager
Charlotte

Charlotte van Sabben

Medewerker planbureau
Ellen Meijer

Ellen Meijer

Compressietherapeut
Hilde

Hilde in 't Hof

Medewerker administratie
Rob Witteveen

Rob Witteveen

Orthopedisch schoenmaker
Tim Witteveen

Tim Witteveen

Orthopedisch schoenmaker
Richard Den Heijer

Richard den Heijer

Orthopedisch schoenmaker
Lian

Lian Brinkman

Podotherapeut
Jeroen

Jeroen Mulder

Podotherapeut en Orthopedisch schoentechnoloog

Onze locaties

Voetcomfort Deventer

Voetcomfort - Deventer

Bekijk locatie
Eglantier Apeldoorn

Eglantier - Apeldoorn

Bekijk locatie
Zuidbroek Apeldoorn

Zuidbroek - Apeldoorn

Bekijk locatie
arrow
arrow

Een stapje terug in de tijd

2013

De eerste stapjes

Rob en Ivanka openen de eerste vestiging van Voetcomfort in Deventer. Het familiebedrijf is een feit! Van origine orthopedisch schoenmaker Rob herkent al snel de behoefte bij klanten om de schoenmakerij om te toveren tot een bredere vorm van voetzorg. Zo ontstaat een plan om volledige en complete voetzorg te gaan leveren.

2013
2018

Leren lopen

Visie wordt werkelijkheid en Voetcomfort groeit na 5 jaar uit tot ontzorger van alle voetproblemen. Podotherapeuten, compressietherapeuten en pedicures voegen zich bij het team. Rob en Ivanka besluiten het leegstaande pand naast Voetcomfort te kopen en niet alleen in personeel, maar ook in vierkante meters uit te breiden!

2018
2021

Rennen

Als specialist in de regio zien we dat de vraag naar voetzorg steeds groter wordt. Daarom openen we een nieuw pand in Apeldoorn! Vanuit onze vestigingen werken we nauw samen met Gelre Ziekenhuizen en het Deventer Ziekenhuis, maar ook met andere lokale partners, zoals huisartsen, fysiotherapeuten en verpleegkundig specialisten.

Eglantier Apeldoorn
2023

Springen!

Voetcomfort bestaat op 1 april 2023 tien jaar! Wat een mijlpaal. Al een decennium lang zetten wij onze klanten en hun wensen op nummer 1. Steeds meer mensen uit de regio weten ons te vinden en worden verblijd met het enthousiasme van ons team en ons planbureau, dat altijd een glimlach op het gezicht van klanten weet te toveren.

Voetcomfort Deventer

Werken bij Voetcomfort?

Vind jij kwalitatieve (voet)zorg net zo belangrijk als wij en stel jij de klant altijd centraal? Bij Voetcomfort staan diverse vacatures open. Solliciteer snel en ga de strijd aan met onze Guusje (de kantoorhond) voor de titel ‘meest gewaardeerde collega’!

Bekijk vacatures
Front Office.v2 Gips Lossnijden
Whatsapp button