Verbandschoenen

Verbandschoenen worden gedragen wanneer er alleen zacht en soepel materiaal om de voet mag zitten.

Verbandschoen

Wat zijn verbandschoenen?

Verbandschoenen zijn tijdelijke schoenen waarbij de binnenzijde van de schoen van zeer zacht materiaal is gemaakt. De schoen is soepel, maar heeft wel een harde loopzool, zodat er ook buitenshuis op gelopen kan worden. Vaak wordt geadviseerd een verbandschoen te dragen na bijvoorbeeld een operatie of bij artritis.

Wat doen verbandschoenen?

Vaak krijg je verbandschoenen wanneer er drukplekken of wonden op de voet zitten, waarbij het niet mogelijk is om gewone schoenen te dragen. Een verbandschoen kan dan een comfortabele, tijdelijke oplossing zijn. Verbandschoenen hebben een sluiting van klittenband, waarmee je ze gemakkelijk zelf aan en uit kunt trekken.

Wanneer krijg je een verbandschoen?

Wij hebben alle maten verbandschoenen op voorraad. Wanneer je een verwijzing hebt van de huisarts of specialist, kun je bij ons een passende verbandschoen ophalen.

930320

Meest voorkomende klachten

Heb je Verbandschoenen nodig? Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende klachten wanneer wij deze behandeling adviseren. Klik op jouw klacht en bekijk wat je nog meer kunt doen om jouw klachten te verlichten

Heb je vragen? Bel gerust!

Wil je direct met ons in contact komen?
Dat kan! Onze medewerkers staan je graag te woord!

Inloopspreekuur

Heb je een korte vraag of wil je snel vrijblijvend advies?
Kom naar ons gratis inloopspreekuur in Deventer.

Dinsdag tussen 16:00 en 17:00

Lees meer
Whatsapp button