Podoloog Apeldoorn

Voetcomfort podoloog Apeldoorn helpt sinds 2013 patiënten met diverse voet- en huidproblemen. Door onze interne expertise is het mogelijk om een totaalbehandeling te krijgen bij Voetcomfort podoloog Apeldoorn. Intern hebben wij namelijk verschillende specialisten die elkaar ondersteunen in kennis en kunde. Tevens is er nauw contact tussen Voetcomfort en de fysiotherapeuten, huisartsen en overige artsen van het Deventer Ziekenhuis en de Gelre ziekenhuizen. Op deze manier staan wij garant voor onze kwaliteit, de service en het maatwerk voor elke patiënt.

Contact

Wat doet Voetcomfort podoloog Apeldoorn?

Voetcomfort podoloog Apeldoorn zoekt voor iedere patiënt de passende oplossing voor zijn of haar voetklachten. Aan de hand van jouw klachten zal de podoloog een eerste onderzoek uitvoeren. Tijdens het eerste onderzoek wordt er gezocht naar de oorzaak van de klachten waarna er een voorlopige diagnose zal worden vastgesteld. Gedurende het onderzoek zal de podoloog onder andere kijken naar jouw houding, de afwikkeling van de voet en de stabiliteit van de gewrichten. Een uitgebreide uitleg over de onderzoeksmethode vind je hier.

Onderzoeksmethoden
Voetcomfort Specialist
Veilig Behandelen Met Rob 2

Welke behandelmogelijkheden zijn er bij Voetcomfort?

Wanneer de diagnose en de oorzaak van de klachten bekend zijn, zal er een behandelplan worden opgesteld. De behandeling bestaat vervolgens uit een of een combinatie van onderstaande behandelmogelijkheden:

  • Podotherapeutische zolen
  • Teenstukje (orthese)
  • Taping

Het kan voorkomen dat bovenstaande behandelmogelijkheden overbodig zijn. In dat geval is advies over voetverzorging of schoeisel al voldoende. Daarnaast kan het voorkomen dat je wordt doorverwezen naar een andere specialist, zoals een fysiotherapeut of de pedicure. Meer informatie over de behandelmogelijkheden vind je hier.

Behandelingen

Wat doet een podoloog?

Een podoloog is niet bevoegd om instrumentele behandelingen uit te voeren. De podoloog bij Voetcomfort Apeldoorn verwijdert geen eelt of likdoorns, behandelt geen wonden en mag ook geen vilttherapie toepassen. De podoloog helpt jou binnen zijn of haar expertise om jouw problemen zo goed mogelijk te verhelpen. Als er uit het onderzoek blijkt dat (een van) de behandelmogelijkheden toegepast moet worden waarvoor de podoloog in Apeldoorn niet bevoegd is, verwijzen we je door naar andere specialisten binnen Voetcomfort.

 

Tarieven en vergoedingen Voetcomfort podoloog Apeldoorn

Bij Voetcomfort podoloog Apeldoorn zijn er prijsverschillen tussen bestaande patiënten en nieuwe patiënten. Het prijzenoverzicht van de behandelmogelijkheden vind je hier.

De vergoeding van de behandeling(en) varieert namelijk per zorgverzekeraar. De basisverzekering vergoed in sommige gevallen de behandeling. Je vindt hier een overzicht van de zorgverzekeraars en de verschillende vergoedingen.

Tarieven & vergoedingen arrow

Contact

Heb je klachten aan de voeten? Of wil je een afspraak inplannen? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. De specialisten van Voetcomfort podoloog Apeldoorn staan je graag te woord.

Contact arrow

Heb je vragen? Bel gerust!

Wil je direct met ons in contact komen?
Dat kan! Onze medewerkers staan je graag te woord.
Wij zijn dagelijks van 8:30 tot 13:30 telefonisch bereikbaar!

Inloopspreekuur

Heb je een korte vraag of wil je snel vrijblijvend advies?
Kom naar ons gratis inloopspreekuur in Deventer.

Dinsdag tussen 16:00 en 17:00

Lees meer
Whatsapp button