Apeldoorn

bel(055) 720 0850

Deventer

bel(0570) 726 900
Maak direct een afspraak

Podoloog Apeldoorn

Voetcomfort podoloog Apeldoorn helpt sinds 2013 patiënten met diverse voet- en huidproblemen. Door onze interne expertise is het mogelijk om een totaalbehandeling te krijgen bij Voetcomfort podoloog Apeldoorn. Intern hebben wij namelijk verschillende specialisten die elkaar ondersteunen in kennis en kunde. Tevens is er nauw contact tussen Voetcomfort en de fysiotherapeuten, huisartsen en overige artsen van het Deventer Ziekenhuis en de Gelre ziekenhuizen. Op deze manier staan wij garant voor onze kwaliteit, de service en het maatwerk voor elke patiënt.

Wat doet Voetcomfort podoloog Apeldoorn?

Voetcomfort podoloog Apeldoorn zoekt voor iedere patiënt de passende oplossing voor zijn of haar voetklachten. Aan de hand van jouw klachten zal de podoloog een eerste onderzoek uitvoeren. Tijdens het eerste onderzoek wordt er gezocht naar de oorzaak van de klachten waarna er een voorlopige diagnose zal worden vastgesteld. Gedurende het onderzoek zal de podoloog onder andere kijken naar jouw houding, de afwikkeling van de voet en de stabiliteit van de gewrichten. Een uitgebreide uitleg over de onderzoeksmethode vind je hier.

Welke behandelmogelijkheden zijn er bij Voetcomfort?

Wanneer de diagnose en de oorzaak van de klachten bekend zijn, zal er een behandelplan worden opgesteld. De behandeling bestaat vervolgens uit een of een combinatie van onderstaande behandelmogelijkheden:

  • Podotherapeutische zolen
  • Teenstukje (orthese)
  • Taping

Het kan voorkomen dat bovenstaande behandelmogelijkheden overbodig zijn. In dat geval is advies over voetverzorging of schoeisel al voldoende. Daarnaast kan het voorkomen dat je wordt doorverwezen naar een andere specialist, zoals een fysiotherapeut of de pedicure. Meer informatie over de behandelmogelijkheden vind je hier.

Wat doet een podoloog?

Een podoloog is niet bevoegd om instrumentele behandelingen uit te voeren. De podoloog bij Voetcomfort Apeldoorn verwijdert geen eelt of likdoorns, behandelt geen wonden en mag ook geen vilttherapie toepassen. De podoloog helpt jou binnen zijn of haar expertise om jouw problemen zo goed mogelijk te verhelpen. Als er uit het onderzoek blijkt dat (een van) de behandelmogelijkheden toegepast moet worden waarvoor de podoloog in Apeldoorn niet bevoegd is, verwijzen we je door naar andere specialisten binnen Voetcomfort.

Podoloog Apeldoorn

Tarieven en vergoedingen Voetcomfort podoloog Apeldoorn

Bij Voetcomfort podoloog Apeldoorn zijn er prijsverschillen tussen bestaande patiënten en nieuwe patiënten. Het prijzenoverzicht van de behandelmogelijkheden vind je hier.

De vergoeding van de behandeling(en) varieert namelijk per zorgverzekeraar. De basisverzekering vergoed in sommige gevallen de behandeling. Je vindt hier een overzicht van de zorgverzekeraars en de verschillende vergoedingen.

Contact

Heb je klachten aan de voeten? Of wil je een afspraak inplannen? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. De specialisten van Voetcomfort podoloog Apeldoorn staan je graag te woord.

× Stel je vragen via WhatsApp!