Wat zijn slippers op maat?

Bij een slipper op maat wordt je steunzool in de slipper verwerkt. Dat betekent dat je ook in de zomermaanden op je steunzolen kan blijven lopen, zonder nieuwe klachten te ontwikkelen. We kunnen zowel slippers als sandalen produceren. Zo is er voor ieder wat wils, ook op warme dagen!

Wat doen slippers op maat?

Het voetbed van slippers op maat is vergelijkbaar met de podotherapeutische zolen in je schoenen. De podotherapeut past in het voetbed de correctie en drukverdeling toe die jouw voet nodig heeft. Het voetbed is gemaakt van een dempend materiaal en biedt veel comfort. Bij afwijkende voetvormen is het mogelijk om een individueel voetbed te vervaardigen.

Slipper Dames Groene Streep
Slipper Heren Groen Streep

Hoe worden slippers op maat gemaakt?

De voet wordt op meerdere punten opgemeten en er wordt een nieuwe voetscan gemaakt. Op basis van deze gegevens tekenen we de slipper digitaal in. Samen gaan we op zoek naar een geschikt model. Je mag de slippers op maat helemaal zelf samenstellen in jouw gewenste kleuren. Ben je benieuwd naar de modellen die wij kunnen maken? Bekijk dan de website van Sandalinos eens! Je kunt hier kiezen uit alle custom made modellen.

Heb je vragen? Bel gerust!

Wil je direct met ons in contact komen?
Dat kan! Onze medewerkers staan je graag te woord.
Wij zijn dagelijks van 8:30 tot 13:30 telefonisch bereikbaar!

Inloopspreekuur

Heb je een korte vraag of wil je snel vrijblijvend advies?
Kom naar ons gratis inloopspreekuur in Deventer.

Dinsdag tussen 16:00 en 17:00

Lees meer
Whatsapp button