Wat doet de medisch pedicure?

Onze pedicures hebben (tijdelijk) een nieuwe klantenstop.
Om op de wachtlijst geplaatst te worden kun je het contactformulier invullen op onze website.

De medisch pedicure is een pedicure die naast de basisopleiding ook de kopstudie ‘medisch pedicure’ heeft doorlopen. De medisch pedicure kan en mag alle soorten risicovoeten behandelen. Met problemen als gevolg van reuma, diabetes, ouderdom en verwaarlozing kun je bij de medisch pedicure van Voetcomfort terecht.

Risicovoeten

Onze medisch pedicure heeft beschikking over specialistische technieken waarmee complexere voet- en nagelproblematiek behandeld kunnen worden. Bovendien heeft de medisch pedicure kennis en ervaring op het gebied van nagelregulatie en -reparatie. De medisch pedicure screent jouw voeten om problemen vroegtijdig op te sporen. Verder worden je nagels geknipt, overmatig eelt verwijderd, je nagels en nagelomgeving schoongemaakt en eventuele ingegroeide teennagels of likdoorns behandeld.

Pedicure1
Pedicure2

Tarieven en vergoedingen

Bij bepaalde aandoeningen kan het zijn dat je medische pedicurebehandeling vergoed wordt. Dit geldt bijvoorbeeld voor diabetes mellitus en reumatoïde artritis. Raadpleeg jouw verzekeraar voor meer informatie over vergoedingen van pedicurebehandelingen of bekijk direct onze tarieven.

Afspraak maken

Meest voorkomende klachten

Wil je gebruikmaken van de medisch pedicure? Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende klachten wanneer wij deze behandeling adviseren. Klik op jouw klacht en bekijk wat je nog meer kunt doen om jouw klachten te verlichten.

Heb je vragen? Bel gerust!

Wil je direct met ons in contact komen?
Dat kan! Onze medewerkers staan je graag te woord.
Wij zijn dagelijks van 8:30 tot 13:30 telefonisch bereikbaar!

Inloopspreekuur

Heb je een korte vraag of wil je snel vrijblijvend advies?
Kom naar ons gratis inloopspreekuur in Deventer.

Dinsdag tussen 16:00 en 17:00

Lees meer
Whatsapp button