Apeldoorn

bel(055) 720 0850

Deventer

bel(0570) 726 900
Maak direct een afspraak

Podcast Rob en Ivanka

Bekijk overzicht

4 maart 2021

Als ondernemer weet je dat de wereld aan het veranderen is en meer digitaliseert. Wat voor ondernemers zoals wij toch een nieuwe dimensie geeft.

Afgelopen jaar hebben wij de eerste stappen gezet in de multimediale wereld van online marketing. Na een aantal marketingbureaus te hebben gesproken zijn we in zee gegaan met Wemessage Web & Marketing.

Een marketingbureau dat dichtbij de ondernemer staat, dat je meeneemt in de toekomst en de verschillende opties open bespreekt. Naast de website van Voetcomfort verzorgt WeMessage ook de marketing en onze online vindbaarheid voor ons.

In deze Coronatijd nemen zij ons nog een stap verder mee in hun podcastuitzending. Maandagavond waren Rob en Ivanka uitgenodigd om aan tafel te komen zitten bij Murat en Serkan.Wij mogen wel zeggen dat beide mannen ons op een bijzonder gastvrije en ontspannen manier hebben ontvangen. Naast de heerlijke sushi en leuke gesprekken vooraf, hebben wij mogen kennismaken met het fenomeen podcast.

Ik moet eerlijk bekennen, voor ons was het een nieuwe ervaring. Waarbij we ons vooraf geen voorstelling konden maken hoe dit werkt.In het begin ben je toch iets gespannen, maar nadat Murat de aftrap nam stelden de heren ons al snel op ons gemak. Wat hebben we een fijn en echt gesprek gehad!

Het was een unieke ervaring die we voor geen goud hadden willen missen. Team Wemessage Web & Marketing en Serkan en Murat bedankt jullie gastvrijheid en voor deze ervaring!

Beluister de nieuwste aflevering van de Wemessage podcast op:

Apple Musichttps://lnkd.in/d_4AnNB

Spotifyhttps://lnkd.in/dYhBztZ

Google Playhttps://lnkd.in/dpjxX_g

YouTubehttps://lnkd.in/eYPHEXu

× Stel je vragen via WhatsApp!