26 april 2018

Reiskousen; dé oplossing voor pijnlijke benen tijdens uw reis.

Reiskousen; Dé Oplossing Voor Pijnlijke Benen Tijdens Uw Reis.

Reiskousen

Verheugt u zich al op uw vakantie? Of ziet u op tegen de lange reis? Dat is beslist niet nodig, want met onze reiskousen komt u met fitte benen op uw vakantieadres aan.

Ook voor gezonde mensen ligt het risico van een reizigerstrombose op de loer. Met reiskousen kunt u het risico op gezwollen benen en een trombose minimaliseren. De kousen geven continue een afgemeten druk op het been. Door de druk wordt de doorsnee van de vaten verkleind, waardoor de stroomsnelheid van het bloed naar het hart toe vergroot.

Wanneer u loopt helpen de spierbewegingen van uw kuit mee om het bloed omhoog te pompen. Bij een lange reis per vliegtuig, trein of auto beweegt u minder en heeft het bloed meer moeite om vanuit de aders van het been weer naar het hart te stromen. Daarnaast worden, door het lang zitten in één houding, de aders in de knieholte afgekneld. Hierdoor kunnen kleine bloedstolsels ontstaan. Wanneer een bloedstolsel een ader afsluit spreekt men van een trombose. De belangrijkste complicatie van een trombose is een longembolie. Daarnaast kan een trombose op langere termijn veel vaatproblemen veroorzaken.

Laat uw benen opmeten door onze kousenconsulent, dan weet u zeker dat u de juiste maat krijgt. Of geef uw bestelling door via email: info@voetcomfort.nl

Juzo Light Line met veel katoen

De Juzo Light Line Cotton heeft een hoog aandeel katoen en is als kniekous verkrijgbaar, in de kleuren: Wit, Ivoor, Marine, Antraciet, Zwart. Leverbaar op schoenmaat.
Kosten: € 19,95.

Medi Travel dames

Medi travel dameskousen zijn populair vanwege hun zachte boord en de Clima Fresh technologie. Ze zijn te verkrijgen in de kleuren zwart en poeder en zijn niet te onderscheiden van semitransparante dunne kousen. Kosten: € 29,50.

Medi Travel heren

Medi travel herensokken zijn vervaardigd uit bijzonder zacht, antistatisch materiaal met een versterkte zool voor het draagcomfort. De sokken zijn beschikbaar in de kleuren zwart en grijs in een aantrekkelijke geribbelde look en zijn niet te onderscheiden van een normale herensok. Geef uw schoenmaat en omvang van het dunste punt boven de enkel aan ons door. Kosten: € 29,50.

Klik hier voor meer informatie over de medi reiskous

Vond je dit bericht interessant?

Deel het via onderstaande kanalen!

s.toorneman@voetcomfort.nl
Sabine
Delen:
Whatsapp button