bel(0570) 726 900 Maak direct een afspraak

Schoentechnische mogelijkheden op maat

Orthopedische (werk) schoenen (OSA)

Een orthopedische (werk) schoen wordt voor u volledig op maat gemaakt. Hiermee kunnen de meest uiteenlopende voetproblemen worden opgelost. Voordat er orthopedische schoenen gemaakt kunnen worden, wordt u door de specialist in het ziekenhuis gezien. De specialist geeft u een voorschrijving waarna u voor het eerste bezoek bij de schoenmaker terecht kunt.

Orthopedische schoenen oubollig? Gelukkig kan tegenwoordig rekening worden gehouden met uw individuele wensen. U heeft ruime keuze in kleuren, materialen en modellen, stijlvol of sportief, modieus of klassiek. Aan u, in overleg met de orthopedisch schoenmaker, de keus.

De levertijd van deze schoen is na het aanmeten 8 weken.

Voorbeeldschoenen zien? Kijk in ons portfolio

Voorlopig orthopedisch schoeisel (VLOS)

Een VLOS is een tijdelijke schoen die op maat wordt gemaakt. Deze is speciaal ontwikkeld om te dragen bij open wonden en of na een chirurgische ingreep. Deze schoen is bedoeld voor tijdelijk gebruik. 

De levertijd van deze schoen is na het aanmeten 2 weken.

Semi orthopedische schoenen (OSB)

Semi orthopedische schoenen zijn fabrieksmatig geproduceerde schoenen. Hierin is voldoende ruimte gelaten voor een op maat gemaakt corrigerend en ontlastend voetbed. Er is een ruime collectie semi orthopedische schoenen. 

De levertijd van deze schoen is na het aanmeten 4 weken.

Orthopedische voorziening aan confectieschoenen (OVAC)

De orthopedische schoentechnicus kan ook aanpassingen doen aan de confectieschoenen. U koopt zelf uw schoenen, waarna wij deze aanpassen. Denk hierbij aan verhogingen of het aanbrengen van speciale hakken/zolen. Al dan niet in combinatie met steunzolen.

De levertijd van deze schoen is na het aanmeten 2 weken.

Orthopedische steunzolen

Diverse klachten kunnen opgelost of verlicht worden met steunzolen. Deze kunnen een corrigerende of ontlastende functie hebben. De steunzolen worden na een voetonderzoek en het maken van voetafdrukken op maat voor u gemaakt. De steunzolen (inlays) kunnen in de confectieschoenen gedragen worden.

De levertijd van de steunzolen is na het aanmeten 2 weken.

Verbandschoenen

Een verbandschoen biedt u optimale bescherming en houdt eventuele wonden drukvrij. De schoen is wasbaar een zeer gemakkelijk aan en uit te trekken. Het ventilerende materiaal bevordert het genezingsproces. De schoen is geschikt wanneer u beperkt mobiel bent.

De verbandschoen is op voorraad aanwezig.