Apeldoorn

bel(055) 720 0850

Deventer

bel(0570) 726 900
Maak direct een afspraak

De behandelmogelijkheden bij de pedicure

Pedicure behandeling

De duur van de behandeling is afhankelijk van de ernst van de voeten. We hebben een Comfort behandeling van 45min of een verzorgd behandeling van 30min.

De Professionele voetverzorging bestaat uit het knippen van de nagels, overmatig eelt verwijderen, nagel en nagelomgeving schoonmaken en eventueel ingroeiende teennagels of likdoorns behandelen. Aan het einde van de behandeling worden de voeten verwarmd met een hot towel. Daarnaast crèmen we de voeten heerlijk in met onze voeten crème.

Pedicure behandeling kort

Een deelbehandeling (maximaal 15 minuten) houdt in dat er één deel van de voet word behandeld. Dit kan als u komt voor een van de volgende problemen: nagels knippen, likdoorn verwijderen, ingroeiende teennagel en één eelt plek.

Verwenbehandeling

De verwenbehandeling bestaat uit een heerlijk verwarmd voetbad met speciale voetbadzout. Dit stimuleert de doorbloeding, verkoelt en kalmeert irritatie van de huid. Dan word er een complete voetbehandeling uitgevoerd. Nadat de voeten weer netjes verzorgd zijn, worden de voeten heerlijk gescrubd.  Een voetscrub zorgt ervoor dat de dode huidcellen worden verwijderd. Zo blijft de huid soepel. Hierna word een voetmasker aangebracht. Dit zorgt voor een verkoelende, activerende en voedende werking. Ondertussen krijg u een lekker kopje koffie of thee. Na 10 minuten inwerken gaan wij de voeten lekker in masseren met een verzorgende voeten crème.

Pedicure behandeling bij Diabetes of Reuma

Professionele voetverzorging waarbij extra aandacht is voor de risicovoet. In sommige gevallen wordt deze behandeling vergoed. Raadpleeg uw verzekeraar voor meer informatie over vergoedingen.

Nagelbeugel/nagelregulatie

Wanneer u vaak last heeft van ingroeiende nagels, kan een nagelbeugel een prima oplossing zijn. Er wordt gewerkt met diverse beugels. Dit kan zijn een (metalen) draadbeugel of een kunststof beugel. Beide beugels zijn zeer effectief doordat deze op maat gemaakt worden. De beugel wordt over uw nagel gespannen. Elke 6 weken wordt er bekeken of de beugel verplaatst of vervangen moet worden tot de nagel volledig gecorrigeerd is.

In sommige gevallen is het beter om de nagel te begeleiden met gel. Er wordt dan een laagje gel aangebracht op de nagel die middels Uv-licht wordt uitgehard. Deze speciale gel heeft een lichte trekkracht en kan zo uw nagel over een moeilijk punt heen helpen.

Nagelreparatie

Wanneer u een aangetaste of afgebroken nagel heeft kan de nagel worden gerepareerd. Met gel kan er een mooie nagel op de teen worden geplaatst. Verwar dit niet met de mooie kunstnagels die u van de handen kent. Er wordt geen tip geplaatst, maar de kunstnagel wordt op uw teen gemodelleerd. De kunstnagel blijft 6 tot 8 weken mooi. Daarna wordt deze weer opnieuw gemaakt.

Wil jij met mooi gelakte teennagels de open schoenen in?

Kies dan voor een van de onderstaande behandelingen;

Nagels lakken

Er zijn 2 mogelijkheden wat betreft het lakken van de nagels.

  •  Gellak: Kan zowel met als zonder basis behandeling geboekt worden. De gellak blijft voor zeker 6 weken lang zitten. Dit wordt uitgehard middels uv-licht en is daarom ook direct na de behandeling volledig droog.
  • Nagellak: Na de basis pedicure behandeling wordt er eerste een base coat aangebracht. Vervolgens worden de nagels in de gewenste kleur gelakt (2 lagen). Tot slot gaat hier een top coat overheen die ervoor zorgt dat de lak langer mooi blijft. Het nagellak potje krijgt u na afloop mee naar huis. Neem altijd slippers mee zodat de nagellak goed kan drogen.