(0570) 726 900

De behandelmogelijkheden bij de pedicure

Basis pedicure behandeling

Het knippen en frezen van de nagels. Eventuele ingroeiende nagels en/of mycose nagels worden behandeld. Vervolgens wordt overtollig eelt en eventuele likdoorns verwijderd. Als laatste wordt de nagelomgeving goed schoongemaakt en worden uw voeten heerlijk verzorgd met een voetbalsem.

De duur van de behandeling is afhankelijk van de ernst van de voeten. We hebben een Standaard behandeling van 45min of een basis behandeling van 30min. Ook behandelen wij de Diabetisch en Reumatische voeten.

Deelbehandeling

Een deelbehandeling (maximaal 15 minuten) houdt in dat er één deel van de voet word behandeld. Dit kan als u komt voor een van de volgende problemen: nagels knippen, likdoorn verwijderen, ingroeiende teennagel en één eelt plek.

Nagelbeugel/nagelregulatie

Wanneer u vaak last heeft van ingroeiende nagels, kan een nagelbeugel een prima oplossing zijn. Er wordt gewerkt met diverse beugels. Dit kan zijn een (metalen) draadbeugel of een kunststof beugel. Beide beugels zijn zeer effectief doordat deze op maat gemaakt worden. De beugel wordt over uw nagel gespannen. Elke 6 weken wordt er bekeken of de beugel verplaatst of vervangen moet worden tot de nagel volledig gecorrigeerd is.

In sommige gevallen is het beter om de nagel te begeleiden met gel. Er wordt dan een laagje gel aangebracht op de nagel die middels Uv-licht wordt uitgehard. Deze speciale gel heeft een lichte trekkracht en kan zo uw nagel over een moeilijk punt heen helpen.

Nagelreparatie

Wanneer u een aangetaste of afgebroken nagel heeft kan de nagel worden gerepareerd. Met acryl of gel kan er een mooie nagel op de teen worden geplaatst. Verwar dit niet met de mooie kunstnagels die u van de handen kent. Er wordt geen tip geplaatst, maar de kunstnagel wordt op uw teen gemodelleerd. De nagel kan van elke kleur worden voorzien, ook een neutrale kleur. Zo kunnen heren ook met een mooi verzorgde nagel lopen. De kunstnagel blijft 6 tot 8 weken mooi. Daarna wordt deze weer opnieuw gemaakt.

Wil jij met mooi gelakte teennagels de open schoenen in?

Kies dan voor een van de onderstaande behandelingen;

Basis pedicurebehandeling incl Gellak

Mooi gelakte teennagels  dat voor zeker 6 weken lang blijft zitten. De gellak wordt uitgehard middels uv-licht en is daarom ook direct na de behandeling volledig droog.

Gellak is ook los te boeken zonder een pedicure behandeling

Basis pedicurebehandeling incl lakken van de teennagels

Eerst wordt een base coat aangebracht op de nagels. Deze verbetert de hechting en voorkomt dat kleurstoffen in de nagel dringen. Vervolgens worden de nagels in de gewenste kleur gelakt (2 lagen). Tot slot gaat er een top coat over. Deze zorgt ervoor dat de nagellak langer mooi blijft. U krijgt vervolgens het nagellak potje mee naar huis.