(0570) 726 900

Tarieven & vergoedingen

Tarieven

Onderstaand een overzicht van veel voorkomende podotherapeutische behandelingen en de bijbehorende tarieven. De tarieven zijn ter indicatie.

Nieuwe patiënt

Eerste onderzoek met zolen inclusief nacontrole € 239,50
Eerste onderzoek met werkzolen inclusief nacontrole € 259,50
Eerste onderzoek € 83,50
Orthese (zonder consulten) vanaf €23,-
Nagelbeugel (zonder consulten) vanaf € 37,50
Eerste onderzoek met aanmeten en afleveren slippers € 289,50


Bestaande patiënt

Consult inclusief nieuwe zolen € 183,50
Consult inclusief werkzolen € 203,50
Consult vanaf €36,-
Instrumentele behandeling vanaf € 38,50
Orthese (zonder consulten) vanaf €23,-
Nieuwe nagelbeugel (zonder consulten) vanaf € 37,50
Aanmeten en afleveren slippers € 269,50


Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van te voren worden afgemeld. Indien wij niets van u vernemen kan het zijn dat wij een verzuimconsult in rekening brengen, omdat de tijd die voor u gereserveerd staat niet meer voor andere patiënten gebruikt kan worden.

Vergoeding

De behandelingen van de podotherapeut kunnen doorgaans niet rechtstreeks gedeclareerd worden bij uw verzekeraar. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om de gemaakte kosten per PIN of contant te betalen.

De vergoedingen voor de podotherapie zijn per zorgverzekering en per aanvullende polis verschillend. Podotherapie wordt normaal gesproken vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

We raden u daarom aan om zelf uw polisvoorwaarden na te kijken. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heeft u geen verwijsbrief nodig van uw huisarts of specialist. U ontvangt van ons een nota, deze kunt u vervolgens zelf declareren bij uw zorgverzekeraar.

Voor een overzicht van de vergoedingen van alle verzekeringsmaatschappijen kunt u tevens terecht op de website van onze beroepsvereniging de NVvP: www.podotherapie.nl/vergoedingenoverzicht.