Loopcomfort

Wanneer je comfortabel loopt sta je daar niet bij stil. Pas op het moment dat je geen loopcomfort ervaart, zie je in hoe belangrijk dit is. Bij Voetcomfort weten wij als geen ander hoe wij jouw loopcomfort kunnen verbeteren. Wij leveren namelijk een totaalconcept in voetzorg. Onze specialisten nemen de tijd voor je, zodat jij weer comfortabel en zonder pijn door het leven kunt.

Medisch pedicure

Podotherapie voor loopcomfort

Podotherapie is een behandelingsvorm voor voet-, been- en rugklachten en kan in veel gevallen helpen om je loopcomfort te verbeteren. Onze podotherapeuten behandelen voetklachten en klachten die voortkomen uit het niet goed functioneren van je voeten, benen en/of rug. Daarnaast behandelen ze huid- en nagelaandoeningen en geven ze preventieve adviezen. Voetcomfort biedt specialistische voetzorg voor iedereen. Je kan bij ons ook terecht voor speciale vormen van podotherapie zoals diabetespodotherapie, kinderpodotherapie en sportpodotherapie.

Contact
Zijn Je Voeten En Benen Al Zomerproof? 2

Orthopedisch schoenmaker

Bij Voetcomfort ben je aan het juiste adres voor op maat gemaakte orthopedische schoenen, maar ook voor andere orthopedische voorzieningen die jouw klachten verminderen en je loopcomfort verbeteren. De orthopedisch schoenmaker wordt ook wel orthopedisch schoentechnicus genoemd. Hij maakt speciale schoenen en schoenvoorzieningen voor mensen met voetklachten. Allereerst bekijkt hij wat je klachten zijn en meet hij je voeten op. Vervolgens ontwerpt en produceert hij geheel op maat de perfecte schoen of schoenvoorziening voor jou. Het maken van orthopedische schoenen en schoenvoorzieningen is specialistisch werk. De werkzaamheden van een orthopedisch schoenmaker zijn niet vergelijkbaar met die van een reguliere schoenmaker. De orthopedisch schoenmakers van Voetcomfort zijn vakmensen die beschikken over de benodigde kennis en ervaring.

Veilig Behandelen Met Rob 2

Pedicure voor loopcomfort

De  pedicure van Voetcomfort is tegelijkertijd ook medisch pedicure. Ze behandelt dus alledaagse voetproblemen, zoals het verzorgen van nagels en het verwijderen van likdoorns en eelt. Ook geeft ze advies over schoeisel, persoonlijke hygiëne en huidverzorging. Omdat ze medisch pedicure is mag ze daarnaast ook alle soorten risicovoeten behandelen. Je kan bij haar terecht met problemen als gevolg van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Onze medisch pedicure beschikt over specialistische technieken waarmee ze complexe voet- en nagelproblematiek kan behandelen. Bovendien heeft ze kennis en ervaring op het gebied van nagelregulatie en -reparatie.

Behandelingen

Contact over loopcomfort

Samen sta je sterker. Daarom werken de diverse disciplines binnen Voetcomfort nauw samen. Je ontvangt van ons de beste adviezen op het gebied van schoeisel, persoonlijke hygiëne en huidverzorging. Wil je dat wij voor jou aan de slag gaan om je loopcomfort te verbeteren? Aarzel dan niet om contact op te nemen en plan een afspraak met een van onze deskundige medewerkers. Zij doen er alles aan om jou van je klachten af te helpen.

Contact arrow

Heb je vragen? Bel gerust!

Wil je direct met ons in contact komen?
Dat kan! Onze medewerkers staan je graag te woord!

Inloopspreekuur

Heb je een korte vraag of wil je snel vrijblijvend advies?
Kom naar ons gratis inloopspreekuur in Deventer.

Dinsdag tussen 16:00 en 17:00

Lees meer
Whatsapp button