12 september 2022

Groot tekort aan medisch pedicures

De vraag naar pedicures wordt steeds groter. Dagelijks krijgen we gemiddeld vijftien telefoontjes van mensen die heel graag naar een (medisch) pedicure willen gaan. Mede door de vergrijzing wordt de vraag naar een pedicure steeds groter en ook het aantal chronisch zieken neemt jaarlijks gestaag toe.

Daar tegenover staat dat het aanbod medisch pedicures elk jaar afneemt. We zien dat veel pedicures in de regio stoppen en dat er weinig nieuwe medisch pedicures bij komen. Ook de coronaperiode heeft geen positieve uitwerking gehad op het aantal medisch pedicures. Een groot probleem omdat de vraag steeds groter wordt!

Met name voor mensen met een chronische ziekte, zoals diabetes, is het erg belangrijk dat zij goede voetzorg ontvangen. Wanneer je een verwijzing hebt ontvangen voor voetzorg is het een hele uitdaging om een medisch pedicure te vinden die nog ruimte heeft in de agenda. In veel gevallen moet je weken en in sommige gevallen wel maanden wachten tot dat je een afspraak kunt plannen.

Ook wij hebben grote moeite om medisch pedicures te vinden. Dat betekent dat we op dit moment geen ruimte hebben om nieuwe reguliere klanten aan te nemen. Mensen met diabetes waarbij er een zorgprofiel is vastgesteld, kunnen wel bij ons terecht.

Groot Tekort Aan Medisch Pedicures

Ben je pedicure en wil je graag bij ons komen werken?
Neem dan contact met ons op! Je krijgt alle ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te doen wat JIJ leuk vindt! Plezier in je werk staat bij ons op één. Daarbij kom je te werken in een multidisciplinair voetenteam met veel ervaring en kennis. Je kunt ons bereiken op 0570 726 900 of per email op info@voetcomfort.nl. Wil je graag eens meekijken? Ook dat is mogelijk. Je bent van harte welkom!

Vond je dit bericht interessant?

Deel het via onderstaande kanalen!

s.toorneman@voetcomfort.nl
Sabine
Delen:
Whatsapp button