25 januari 2023

Pedicure Nieuwjaarsborrel - De medisch pedicure speelt een belangrijke rol in de zorgketen!

De (medisch) pedicure speelt een belangrijke rol in het signaleren en behandelen van voetproblemen waardoor het valrisico wordt verlaagd en mobiliteit wordt vergroot. Dat was de conclusie van Marcel Riemersma, revalidatiearts in het Deventer Ziekenhuis tijdens zijn presentatie op onze nieuwjaarsborrel voor pedicures uit de regio Deventer en Apeldoorn.

Daarnaast was Marije Jansman van het Wond Expertise Centrum van het Deventer Ziekenhuis aanwezig om verschillende praktijkvoorbeelden te bespreken met de aanwezige pedicures. Adequate voetzorg door de pedicure kan veel problemen zoals wonden of amputaties voorkomen.

Het was een geslaagde avond met een goede opkomst en wij kijken er naar uit om samen met alle zorgverleners ook in 2023 weer de best mogelijke voetzorg te verlenen!

Wij zijn nog opzoek naar pedicures! Bekijk onze vacatures: https://voetcomfort.nl/algemene-informatie/vacatures/

#voetcomfortPedicure Nieuwjaarsborrel De Medisch Pedicure Speelt Een Belangrijke Rol In De Zorgketen!Pedicure Nieuwjaarsborrel De Medisch Pedicure Speelt Een Belangrijke Rol In De Zorgketen! 2Pedicure Nieuwjaarsborrel De Medisch Pedicure Speelt Een Belangrijke Rol In De Zorgketen! 3

Vond je dit bericht interessant?

Deel het via onderstaande kanalen!

s.toorneman@voetcomfort.nl
Sabine
Delen:
Whatsapp button