Podotherapeut Apeldoorn

Standsafwijkingen, huidproblemen of vermoeidheidsklachten. Voetproblemen komen in veel verschillende soorten en vormen voor. Voetcomfort podotherapeut Apeldoorn helpt haar patiënten sinds 2013 met uiteenlopende voetklachten. Door de aanwezigheid van diverse specialisten bieden wij bij Voetcomfort het totale aanbod aan voetzorg. Op deze manier is er voor iedere patiënt een passende oplossing. Naast onze eigen specialisten is veelvuldig contact met externe specialisten. Deze belangrijkste externe specialisten zijn fysiotherapeuten, huisartsen en andere artsen uit de Gelre Ziekenhuizen en het Deventer Ziekenhuis. Zij ondersteunen ons waar nodig in het bieden van de juiste oplossing voor jouw klacht.

Contact

Hoe werkt Voetcomfort podotherapeut Apeldoorn?

Voetcomfort podotherapeut Apeldoorn helpt je met maatwerk oplossingen voor al je klachten. Hierbij is het belangrijk om het probleem en de oorzaak van het probleem goed in kaart te brengen. Eerst wordt er een onderzoek uitgevoerd naar aanleiding van jouw klacht. Op deze manier worden de oorzaak en de eerste diagnose in kaart gebracht. Tijdens het onderzoek wordt onder andere gelet op de afwikkeling van de voeten, jouw houding en de bewegingsmogelijkheden van je gewrichten. Een gedetailleerd overzicht van onze onderzoeksmethode vind je hier.

Onderzoeksmethoden
Voetcomfort Specialist

Behandelmogelijkheden bij Voetcomfort podotherapeut Apeldoorn

Vervolgens wordt er aan de hand van de uitkomsten van het eerste onderzoek een behandelplan opgesteld. Het behandelplan is volledig op maat gemaakt. Per persoon verschilt de oplossing voor de klachten. Voetcomfort podotherapeut Apeldoorn hanteert een aantal verschillende behandelmogelijkheden. Denk hierbij aan:

 • Podotherapeutische zolen
 • Teenstukje (orthese)
 • Nagelbeugel (orthonyxie)
 • Instrumentele behandeling
 • Wondbehandeling
 • Vilttherapie
 • Taping

Uit het onderzoek kan blijken dat hulpmiddelen of behandelingen niet nodig zijn. Onze podotherapeuten voorzien jou ook van advies op gebied van schoeisel en voetverzorging. Dit kan in sommige gevallen al voldoende zijn. Tevens kan het voorkomen dat we jou doorverwijzen naar een andere specialist. Dit kan de orthopedisch schoenmaker zijn, maar ook de arts en fysiotherapeut behoren tot de mogelijkheden. Bij de behandelmogelijkheden worden ook de onderzoeksmethoden uitgelegd.

Behandelingen

Wist je dat:

 • Voetcomfort podotherapeut Apeldoorn ook op maat gemaakte slippers en sandalen aanbiedt?
 • Uw behandeling bij onze podotherapeuten wordt in de meeste gevallen vergoed door een aanvullende verzekering. In sommige gevallen komt het voor dat de behandeling zelfs in de basisverzekering wordt vergoed. Hier vind je een overzicht of jouw zorgverzekeraar de behandeling vergoedt;
 • Voetcomfort podotherapeut Apeldoorn ook werkzaam is in Deventer?
 • Voetcomfort podotherapeut Apeldoorn ook speciale vormen podotherapie aanbiedt? Namelijk:
  • Sportpodotherapie
  • Diabetespodothearpie
  • Kinderpodotherapie

Podotherapeut in Apeldoorn en meer

Voetcomfort bestaat niet alleen uit een team van podotherapeuten in Apeldoorn. Wij streven namelijk naar de totale voetverzorging voor allerhande klachten van onze patiënten. Daardoor hebben wij een geheel team aan specialisten, waardoor wij jouw klachten gericht kunnen behandelen. Naast onze podotherapeut in Apeldoorn bestaat ons team onder andere uit de volgende specialisten:

 • Podologen
 • Orthopedisch schoenmakers
 • Medisch pedicures

Naast onze interne specialisten werken wij ook nauw samen met het Deventer Ziekenhuis en de Gelre Ziekenhuizen. Zo garanderen wij, dat jij de beste zorg krijgt voor al uw voetklachten.

Contact

Heb je specifieke vragen over jouw klachten? Zijn er nog onbeantwoorde vragen over de behandelmogelijkheden? Of wil je direct een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar om je te helpen met jouw klachten en vragen.

Afspraak maken arrow

Heb je vragen? Bel gerust!

Wil je direct met ons in contact komen?
Dat kan! Onze medewerkers staan je graag te woord.
Wij zijn dagelijks van 8:30 tot 13:30 telefonisch bereikbaar!

Inloopspreekuur

Heb je een korte vraag of wil je snel vrijblijvend advies?
Kom naar ons gratis inloopspreekuur in Deventer.

Dinsdag tussen 16:00 en 17:00

Lees meer
Whatsapp button